BBQ MENU sobota 23.10.2020

Už tuto sobotu si můžete vychutnat BBQ speciality. A zavzpomínat, tak na dlouhé letní večery.

K menu je vždy předkrm a polévka. K žebírkům či křidýlkům si dopřejete proslulý salát Coleslaw a domácí koňo-bio pečoky.

OBJEDNÁVKY DO PÁTKU 20.00 HODIN na telefonním čísle: 737 046 749

 

RYZÁK 11 % - filtr. světlý ležák

GROŠÁK 14% - polotmavý speciál

PONY PEJL 13% - světlá IPA


V PET  - Ryzák, Grošák, Vraník, Hatattitla, Bělouš, Višňák, Ryzler, Čmelák, Klusáček

Zimní-jarní Pivní menu [pdficon]

 

Panel

Právě na čepu

RYZÁK 11 % - filtr. světlý ležák

GROŠÁK 14% - polotmavý speciál

PONY PEJL 13% - světlá IPA


V PET  - Ryzák, Grošák, Vraník, Hatattitla, Bělouš, Višňák, Ryzler, Čmelák, Klusáček

Zimní-jarní Pivní menu [pdficon]