Koníčkova medovina v prodeji

Naše Koníčkova medovina je ryze přírodním nápojem. Vyrábí se přímo v areálu Koníčkova dvora kvasnou cestou, bez tzv. „dolihování“. Alkohol vzniká přeměnou – kvašením medového cukru (fruktózy). Takto vyráběný likér spadá do kategorie medového vína, kdy obsah alkoholu je do 15 %. Bude se vyrábět ve dvou podobách – jednak půjde o Medovinu přírodní, druhou verzí pak bude Medovina chmelová (dochucená chmelem, tzv. macerovaná). Doba kvašení představuje minimálně jeden rok, což z nápoje dělá opravdu výjimečný nápoj. Prozradíme, že část medoviny archivujeme a budeme ji nabízet až po 5 letech. Tato medovina se pak bude nabízet s přívlastkem Královská. Medovina je k dispozici v lahvi 0,5 l a tzv. plaskačce – 0,2 l. Koupit si ji můžete v Koníčkově dvoře, na rampě, v potravinách a samozřejmě v pivnici Ve dvoře. Rozvážet jej budeme spolu s pivem do našich hospod a restaurací v rámci pravidelných závozů. Podávat se může za studena, jako likér nebo jako horký nápoj, takže se vám nabízí alternativa k tradičnímu svařáku.

RYZÁK 11 % - filtr. světlý ležák

GROŠÁK 14% - polotmavý speciál

PONY PEJL 13% - světlá IPA


V PET  - Ryzák, Grošák, Vraník, Hatattitla, Bělouš, Višňák, Ryzler, Čmelák, Klusáček

Zimní-jarní Pivní menu [pdficon]

 

Panel

Právě na čepu

RYZÁK 11 % - filtr. světlý ležák

GROŠÁK 14% - polotmavý speciál

PONY PEJL 13% - světlá IPA


V PET  - Ryzák, Grošák, Vraník, Hatattitla, Bělouš, Višňák, Ryzler, Čmelák, Klusáček

Zimní-jarní Pivní menu [pdficon]