Koňoinfo ze dvora

Nenašli jste co jste hledali? Zkuste Archiv.

Od 13.1.2020 opět uzavřeme veškeré dětské lekce a některé pro dospělé na 10 týdnů. Aby jste si ucelili celý koncept daného zaměření.

Tentokrát si můžete vybrat z větší nabídky a máme novinku lekci pro děti CVIČENÍ NA KRUHU. S kruhem se setkají i v akrobacii ve vzduchu, stejně jako s aero sítěmi a jinými druhy závěsných "možností" Kapacita je nízká, tudiž omezená - proto dlouho neváhejte ;)

Lekce si mohou děti vyzkoušet v prosinci a začátkem ledna. Nutno vytvořit rezervaci v systému koňo-fitka http://konickuv-dvur.cz/kono-fitko/rezervace

KOŇO-fitko stále přichází s novými nápady jak vám zpestřit trénink. Věnujeme se jak dětem tak i dospělým a rádi vás uvidíme nejen na těchto akcích, ale i na tréninku. Tým Koňo-fit

http://konickuv-dvur.cz/kono-fitko

 

 

VIŠŇOVÉ PIVO...letošní sladkokyselkavá novinka a našimi zákazníky velmi oblíbené 11° pivo od Koníčka zůstává stále v naší nabídce. Pivo už dnes není jen dominantou mužů, toto speciální pivo zachutnalo hlavně ženám. Stejně jako si můžete toto pivo vychutnat na našem výčepu,  si můžete tuto lahůdku odnést v PET láhvi. Do této lahodné ovocné chutě piva, která sklízí obrovský úspěch i na pivních slavnostech a festivalech, se nejde nezamilovat...

Těšíme se na vás na našich Svatomartinských husích hodech, které se budou konat 9. až 11. listopadu 2018. Sestavené menu je (věříme) pestré a zajímavé. Když k tomu připočítáte speciál HUSAR, který bude na čepu, dlouho neváhejte s rezervací stolu na tel.: +420 737 046 749 nebo prostřednictvím e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  

 

 

Naše Koníčkova medovina je ryze přírodním nápojem. Vyrábí se přímo v areálu Koníčkova dvora kvasnou cestou, bez tzv. „dolihování“. Alkohol vzniká přeměnou – kvašením medového cukru (fruktózy). Takto vyráběný likér spadá do kategorie medového vína, kdy obsah alkoholu je do 15 %. Bude se vyrábět ve dvou podobách – jednak půjde o Medovinu přírodní, druhou verzí pak bude Medovina chmelová (dochucená chmelem, tzv. macerovaná). Doba kvašení představuje minimálně jeden rok, což z nápoje dělá opravdu výjimečný nápoj. Prozradíme, že část medoviny archivujeme a budeme ji nabízet až po 5 letech. Tato medovina se pak bude nabízet s přívlastkem Královská. Medovina je k dispozici v lahvi 0,5 l a tzv. plaskačce – 0,2 l. Koupit si ji můžete v Koníčkově dvoře, na rampě, v potravinách a samozřejmě v pivnici Ve dvoře. Rozvážet jej budeme spolu s pivem do našich hospod a restaurací v rámci pravidelných závozů. Podávat se může za studena, jako likér nebo jako horký nápoj, takže se vám nabízí alternativa k tradičnímu svařáku.

RYZÁK 11 % - filtr. světlý ležák

GROŠÁK 14% - polotmavý speciál

PONY PEJL 13% - světlá IPA


V PET  - Ryzák, Grošák, Vraník, Hatattitla, Bělouš, Višňák, Ryzler, Čmelák, Klusáček

Zimní-jarní Pivní menu [pdficon]

 

Panel

Právě na čepu

RYZÁK 11 % - filtr. světlý ležák

GROŠÁK 14% - polotmavý speciál

PONY PEJL 13% - světlá IPA


V PET  - Ryzák, Grošák, Vraník, Hatattitla, Bělouš, Višňák, Ryzler, Čmelák, Klusáček

Zimní-jarní Pivní menu [pdficon]