Archiv

V Koníčkovém dvoře si můžete do 30. listopadu objednat vánoční cukroví. To budou péct naši ověření dodavatelé dobrot, které denně prodáváme v naší cukrárně. Vzhledem k omezeným kapacitám výroby našich cukrářů s objednávkou neváhejte. Kdo totiž dřív přijde, ten pak více mlsá. :)  

Zvažujete, co si dát mezi prvním a druhým (třetím a čtvrtým… pátým a šestým…) pivem od Koníčka? Co třeba Koníčkovy feferonky? Tato pochutina je aktuálně v nabídce prodejny potravin Koníčkova dvora. Feferonky speciálně pro nás připravuje Stanislav Náhlík z Bzence. „Feferonky kupujeme během sklizně přímo od pěstitelů, sterilujeme si je do sladkokyselého nálevu do sklenic. Během roku postupně vydlabáváme jádřince a ručně plníme směsí sýra (jde o eidam - 30 %) z české mlékárny, marinovaného zelí (od moravských pěstitelů) a koření. Poté vše zalijeme slunečnicovým olejem,“ popisuje chuťovku Stanislav Náhlík z firmy Náhlík transport, s.r.o. Pro Koníčkův dvůr výrobce feferonky vyrábí speciálně s chmelem a sladem. Slad je přidáván do sýrové směsi a chmel je vyskládaný mezi feferonkami. Ty jsou většinou pěstované na jižní Moravě - jedna odrůda je z Rakouska, nedaleko maďarských hranic. Podle výrobce se plněné feferonky ideálně hodí k pivu a vínu, ke grilovaným masům nebo jako samostatná pikantní delikatesa. Přijďte vyzkoušet.

V cukrárně Koníčkova dvora se můžete osvěžit pravou italskou zmrzlinou. Máme připravené kopečky čokoládové, pistáciové, jogurtové, stracciatella a časem i dalšími chutěmi.   

Koníčkův dvůr vám nabízí tzv. Koníčkova masová koryta. Veškeré použité suroviny pro výrobu těchto stále více oblíbených koryt jsou v nejvyšší kvalitě od našich prověřených dodavatelů.
 
SELSKÉ KORYTO
Koleno, pečené zelí, jelito a jitrnice, žebra, špalíky, kuřecí stehenní řízky. Kyselý okurek, kozí rohy, hořčice a křen.
10 osob 2 000,-
12 osob 2 400,-
15 osob 3 000,-
 
VOJKOVICKÉ KORYTO
Koleno, pečené zelí, žebra, špalíky, kuřecí stehenní řízky, kuřecí křídla, vepřové řízky. Kyselý okurek, kozí rohy, hořčice a křen, plněné olivy
10 osob 2 100,-
12 osob 2 520,-
15 osob 3 150,-
 
Ke korytu je možné navíc doobjednat:
Steakové kuřecí řízky 7 g/ks (minimálně 10 ks)
Vepřový řízek 7 g/ks (minimálně 10 ks)
Pečený bůček 0,5 kg
Zelný salát 1,5 kg
Šopský salát 1,2 kg
Nabízíme ke korytu i smažené sýry - tvarůžky, niva, eidam a korbačíky ... 
 
V den objednání koryta je nutné složit zálohu na suroviny, která činí 1 000,- Kč v hotovosti. Tato částka bude při předávání odečtená z celkové ceny koryta. V den odebrání koryta se skládá vratná záloha 1 000,- Kč v hotovosti na dřevěné troky a skleněné pohárky, které jsou součástí zapůjčení.
 
Dřevěné troky je nutné vrátit do tří dnů od zapůjčení. Troky je nutné objednat minimálně 14 dní dopředu, a to osobně v Koníčkově dvoře. Více informací na tel. č.: +420 737 046 749.

Otevření pivnice „Ve Dvoře“ a cukrárny v Koníčkovém dvoře se setkalo s tak pozitivním a velkým ohlasem u našich zákazníků, že bychom potřebovali výpomoc. Pokud jsi komunikativní, veselá, flexibilní, zručná - prostě máš šmrnc, pojď mezi nás! Nevyučené v oboru zaučíme a i pěkné koruny vydělat necháme. A kdyby se vám u nás líbilo, můžeme se domluvit i na dlouhodobější spolupráci. Vzhledem k povaze práce a občasné výpomoci v kuchyni či potravinách je vhodný zdravotní průkaz. Zájemkyně (či zájemci) volejte klidně ještě dnes na 731 156 378.

RYZÁK 11 % - filtr. světlý ležák

GROŠÁK 14% - polotmavý speciál

PONY PEJL 13% - světlá IPA


V PET  - Ryzák, Grošák, Vraník, Hatattitla, Bělouš, Višňák, Ryzler, Čmelák, Klusáček

Zimní-jarní Pivní menu [pdficon]

 

Panel

Právě na čepu

RYZÁK 11 % - filtr. světlý ležák

GROŠÁK 14% - polotmavý speciál

PONY PEJL 13% - světlá IPA


V PET  - Ryzák, Grošák, Vraník, Hatattitla, Bělouš, Višňák, Ryzler, Čmelák, Klusáček

Zimní-jarní Pivní menu [pdficon]