Archiv
V Koníčkovém dvoře si můžete do 30. listopadu objednat vánoční cukroví. To budou péct naši ověření dodavatelé dobrot, které denně prodáváme v naší cukrárně. Vzhledem k omezeným kapacitám výroby našich cukrářů s objednávkou neváhejte. Kdo totiž dřív přijde, ten pak více mlsá. :)
Zvažujete, co si dát mezi prvním a druhým (třetím a čtvrtým… pátým a šestým…) pivem od Koníčka? Co třeba Koníčkovy feferonky? Tato pochutina je aktuálně v nabídce prodejny potravin Koníčkova dvora. Feferonky speciálně pro nás připravuje Stanislav Náhlík z Bzence. „Feferonky kupujeme během sklizně přímo od pěstitelů, sterilujeme si je do sladkokyselého nálevu do sklenic. Během roku postupně vydlabáváme jádřince a ručně plníme směsí sýra (jde o eidam - 30 %) z české mlékárny, marinovaného zelí (od moravských pěstitelů) a koření. Poté vše zalijeme slunečnicovým olejem,“ popisuje chuťovku Stanislav Náhlík z firmy Náhlík transport, s.r.o. Pro Koníčkův dvůr výrobce feferonky vyrábí speciálně s chmelem a sladem. Slad je přidáván do sýrové směsi a chmel je vyskládaný mezi feferonkami. Ty jsou většinou pěstované na jižní Moravě - jedna odrůda je z Rakouska, nedaleko maďarských hranic. Podle výrobce se plněné feferonky ideálně hodí k pivu a vínu, ke grilovaným masům nebo jako samostatná pikantní delikatesa. Přijďte vyzkoušet.
V cukrárně Koníčkova dvora se můžete osvěžit pravou italskou zmrzlinou. Máme připravené kopečky čokoládové, pistáciové, jogurtové, stracciatella a časem i dalšími chutěmi.
Otevření pivnice „Ve Dvoře“ a cukrárny v Koníčkovém dvoře se setkalo s tak pozitivním a velkým ohlasem u našich zákazníků, že bychom potřebovali výpomoc. Pokud jsi komunikativní, veselá, flexibilní, zručná - prostě máš šmrnc, pojď mezi nás! Nevyučené v oboru zaučíme a i pěkné koruny vydělat necháme. A kdyby se vám u nás líbilo, můžeme se domluvit i na dlouhodobější spolupráci. Vzhledem k povaze práce a občasné výpomoci v kuchyni či potravinách je vhodný zdravotní průkaz. Zájemkyně (či zájemci) volejte klidně ještě dnes na 731 156 378.